VictorianWine

-
 
IndeksCalendarHjelpSøkMedlemslisteGrupperBli MedlemLogg Inn

Share | 
 

 Toras roller

Go down 
AvInnlegg
Socks

Socks

Antall Innlegg : 194
Join date : 08.01.2017
Age : 22

PosteTema: Toras roller   Søn Jan 08, 2017 8:19 pm

Navn(fult): Felyn Vermillion
Kallenavn: Fel
Alder: 21
Rase:Vampyrjeger
Forhold: Bestevenn med jegeren Lewis
Familie: Velstående familie, med kjent familienavn. Mange generasjoner med vampyrjegere. Hun er enebarn, og har dermed arverett.

Status(*): Ingen jobb annet enn vampyrjeger. Høytstående og respektert familie.

Utsende(div. info + evt bilde): Felyn er ca 160 cm høy. Hun har askeblondt, tykt, bølgete hår som rekker henne ned til litt over korsryggen. Øynene hennes er gråblå, store og mandelformede, men likevel ikke for prangende. Leppene hennes er ferskenfarget og ikke altfor store. Nesen er slank, men litt avrundet på tuppen. Huden hennes er veldig blek. Slank, men formfull og veltrent. (Bilde kommer)

Personlighet: Grunnet familie og «offentlig ansikt» kan Felyn virke som en veldig reservert og vennlig ung dame. Hun er ikke uvennlig, men hun er heller ikke den hyggeligste personen man kan møte på. Hun er ofte frekk og sassy, og sarkasme brues frequently. Til tider kan hun være litt av en drittsekk. Til tross for dette har hun en vennlig sjel og gjør alt for å beskytte de som betyr noe for henne. Selv om hun ikke alltid er like flink til å vise hvor glad hun er i andre, så betyr det ikke at de følelsene ikke er der.

Abilities(Maks 2): Felyn har en affinity med krystaller, som gjør at hun kan forme dem og styre dem.

Bakgrunn: Hun kommer fra en høyt respektert familie, hvor det i mange generasjoner har vært vampyrjegere. Faren til Felyn ble ikke født som jeger, noe som kom som en overraskelse for familien. Da Felyn ble født som jeger var mesteparten av familien veldig begeistret, utenom foreldrene hennes. De ønsker at hun ikke skal være vampyrjeger og heller gifte seg med en rik mann og leve et normalt og lykkelig liv. Bestefaren hennes som var tidligere jeger har derfor trent henne i skjul. Kvinnene i familien som har vært vampyrjegere har også hatt en affinity med krystaller, dog det har ikke vært veldig mange kvinnelige jegere i familien.

Våpen: Hun bærer gjerne revolver og dolker med seg, men hun foretrekker krystallvåpen.

Theme sang: kommer

Div: kommer
Til Toppen Go down
Vis Medlemmets Profil
 
Toras roller
Til Toppen 
Side 1 av 1

Permissions in this forum:Du kan ikke svare på temaer i dette forumet
VictorianWine :: Rolleskjemaer/div.info etc-
Gå Til: