VictorianWine

-
 
IndeksCalendarHjelpSøkMedlemslisteGrupperBli MedlemLogg Inn

Share | 
 

 Cams Roller

Go down 
AvInnlegg
Dobby
Admin
Dobby

Antall Innlegg : 223
Join date : 08.01.2017
Age : 22

PosteTema: Cams Roller   Søn Jan 08, 2017 6:05 pm

LEWIS & HAZEL R. HEARTBOROUGH


Navn(fult):
 Lewis Heartborough  
Kallenavn:
 Går bare for Lewis - er ikke kallenavntypen.  
Alder:
 24
Rase:
 Jeger
Forhold:
 Bestevenn(ironisk nok) med Felyn.
Familie:
 Storebror til Hazel

Status(*): Middelklassen men nærme nok upperclass til å bli invitert til begivenheter.  

Utsende(div. info + evt bilde):
 Lewis er 189cm høy, veltrent kropp(driver med fekting+generel styrketrening). Han har mørke brune nesten svarte øyne, med mørke vipper som rammer de inn. Håret hans er kastanjebrunt med svarte lowlights, delvis bølgete hår som faller ofte over øynene hans. Markerte kinnbein og hake. Huden hans er varm beige med oliven undertone, han er ofte ute og har gener som gjør at han fortere får farge en resten av familien som er ganske bleike – han er veldig lik på sin tip-oldefar som har en ukjent opprinnelse, men som også var den eneste jegeren i sin familie. Jeger-genet skipper ofte flere generasjoner.Klærne hans er som regel av highclass suits som de gikk med på den viktorianske tiden - men når han er ute å hunter velger han enkle klær som ikke tynger ham ned BILDE UNDER.

Personlighet:
 En veldig utadvendt type, han venter ikke på at folk skal komme til han – han kommer til deg.  Veldig beskyttende over familien sin(og andre som er nære ham), i hvert fall etter han fant ut at det fantes vampyrer blant dem. Han gjør alt for å få det han vil ha #slytherinMaterial - utsendmessig kan han se utsom den typen du kan lure til å gjøre ting for deg men han gjør ikke noe for deg unless du gjør noe for ham. Stuper ofte fort inn i situasjoner uten å tenke seg om – som også går i hånd med staheten hans, som igjen kan få han i trøbbel til tider. Han knytter seg fort til mennesker.  

Abilities(Maks 2):
 Han har super styrke og bruker det ofte til sin fordel.  

Bakgrunn:
 Som tidligere nevnt er han født i en middelklasse familie men pga nobel bakgrunn har familien hans fremdeles tilgang til gallaer og div. Eventer som blir arrangert innenfor de høyeste klassene.
Han er den eneste jegeren i familien etter flere tiår uten jegere – super styrke går ofte igjen.
Familien hans har ingen anelse om denne delen av Lewis – han skjuler det for dem for å beskytte dem og seg selv. På grunn av mangel på opplæring innenfor jegeryrket fant han ikke ut før senere tid at det fantes vampyrer blant dem, han skjønte aldri hvorfor noen stakk ut mer enn andre i mengden – helt til han møtte en annen jeger som lærte ham opp. Han drar som regel alene for å jakte fordi han liker ikke å jobbe med andre når det gjelder vampyrer – dette har grunn i av at han knytter seg så fort til folk og i dette yrket går det mange liv. Han er veldig knyttet til lille søsteren sin og er manisk besatt av å skjule vampyr-delen av samfunnet for henne.  

Våpen:
 Han bruker sjeldent våpen  men pga fekte-timene kan han bruke sverd hvis han føler for å bruke det. Også flink til å bruke ting rundt seg :̈')

Theme sang: kommer

Div: kommerNavn(fult):
 Hazel Rose Heartborough  

Kallenavn:
 Haz - men brukes bare av de nærmeste.

Alder:
 18
Rase:
 Menneske
Forhold:
 -

Familie:
 Mor, far + storebror Lewis.  

Status(*):Middelklassen men nærme nok upperclass til å bli invitert til begivenheter.

Utsende(div. info + evt bilde):
 Hazel fikk navnet sitt suprisingly nok pga øyefargen hennes, hun har dukkelignende mørke lange vipper.. I likhet med broren sin har hun kastanjebrunt hår, men nesten blonde highlights pga sollys over årene, de når henne til rett over brystene. Hun har små, nesten ikke synlige fregner på nesen og på kinnene – pluss en skjønnhetsflekk over munnviken. Veldig fyldige, peachy lepper med en søt rund nese.Hun er i motsetning til broren sin veldig blek – mye pga barndommen sin der hun ble holdt inne på grunn av en sykdom(som hun muligens ikke er kvitt). 168 cm høy, gjennomsnittlig kropp, litt på den tynne siden pga sykdommen som barn – har en healthy glow ellers. Til tross for klesstilen på denne tiden foretrekker hun enkle kjoler, ofte i samme stoff/mønster, veldig glad i silke. Foretrekker flate ballerina sko over hæler. BILDE LENGER NEDE.

Personlighet:
 Hazel er en vennlig sjel som ikke ville gjort en flue fortred. Mangler litt sosiale antenner som kan lede til awkward moments i blandt(soz gais). Innerst inne vil hun ta igjen tapt tid fra barndommen med å oppleve mest mulig på kortest tid som i likhet med broren sin – ender opp ganske så ofte i trøbbel. Hun er veldig åpen person, og liker å utrykke følelsene sine der og da, hun holder ikke tilbake hvis noe plager henne. Om hun først blir godt kjent med noen så åpner hun seg for dem med fort, noe som kan være en ulempe for henne da folk ofte utnytter denne siden av henne. -kommer muligens mer-

Abilities(Maks 2):
 -  

Bakgrunn:
 Som tidligere nevnt er hun født i en middelklasse familie men pga nobel bakgrunn har familien henness fremdeles tilgang til gallaer og div. Eventer som blir arrangert innenfor de høyeste klassene. Som barn fikk hun sykdommen difteri som gjorde at hun var mye sengeliggende(mest pga foreldrene) - hun var heldig nok til å leve rundt den tiden da det kom en vaksine, men sykdommen hadde påvirket henne svært godt og ledet til permanent svekket immunforsvar. Hun lar selvfølgelig ikke dette påvirke henne i å leve livet men om hun først blir rammet av en sykdom tar det lengre tid å bli frisk og det tærer mye på kroppen hennes. All dem vaccines guys.  

Hun har en mistanke om at broren, Lewis, ikke er helt ærlig med familien angående hva han driver med når han ikke er hjemme –  

Våpen:
 Her feisty jokes.

Theme sang: -

Div: -


Til Toppen Go down
Vis Medlemmets Profil http://victorianwine.forumotion.eu
 
Cams Roller
Til Toppen 
Side 1 av 1

Permissions in this forum:Du kan ikke svare på temaer i dette forumet
VictorianWine :: Rolleskjemaer/div.info etc-
Gå Til: